‘You can discover more about a person in one hour of play than in a year of conversation’ – Plato-

Welkom bij mijn Theaterpraktijk. Mijn naam is Carla Maria Verwer en in 2009 richtte ik mijn Theaterpraktijk op om als theatermaker te werken zoals ik dat het liefste doe. Persoonlijke drijfveren en verhalen van de mensen met wie ik werk zijn altijd het vertrekpunt van een voorstelling; met een groot geloof in de veerkracht en ontwikkelingsmogelijkheden van de mensen met wie ik werk gaan we met vertrouwen aan de slag. Het is de basis voor al mijn werk. Een verruimd perspectief en meer vertrouwen in het eigen handelen zijn beoogde eindresultaten.

Ik heb een master in de Bedrijfscommunicatie met een specialisatie in Communicatie in Organisaties. Na wat jaren werken studeerde ik vervolgens af als docerend theatermaker aan de Academie voor Theater in Tilburg. Ik ben gecertificeerd trainer Jung Type Index (JTI/MBTI), trainer Rots en Water, trainer Plezier-op-School en getraind in Voice Dialogue en Transactionele Analyse.

Mijn achtergrond heeft geleid tot een veelvormige werkpraktijk. Ik ben oprichter van de School voor Narratief Leiderschap. De school vertaalt mijn ervaring als theatermaker en leiderschapstrainer naar een narratieve perspectief op (persoonlijk) leiderschap. Ga direct naar School voor Narratief Leiderschap als u geïnteresseerd bent in een narratief perspectief op Leiderschap.

Carla Maria Verwer is aangesloten bij de Nederlandse orde van Beroepscoaches en ben ik bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd als docent waardoor workshops voor onderwijsinstellingen vrij zijn van BTW.